Om oss

Hugo Hellsund

VD

Hugo är vår drivna, ansvarsfulla och utåtriktade VD. Han jobbar alltid hårt och föregår alltid med gott exempel. Han är duktig inom IT och har egenhändigt byggt upp hemsidan som är vår tjänst är baserad i.

Jacob Brodd

Ekonomichef

Jacob är vår analytiska, noggranna och glada ekonom. Jacob har inte någon tidigare erfarenhet av ekonomiarbete men han är bra på siffror och lär sig snabbt. På helt egen hand så håller han koll på hela AGERAs ekonomi och bokföring.

Jacob.jpg

Viktor Stenehag

Grafisk formgivare

Viktor.JPG

Viktor är vår kreativa, positiva och pålitliga grafiker. Han får alltid saker gjort och vet hur man håller sig inspirerad även i de tuffaste tiderna. Han är grunden till allt grafiskt inom företaget men är inte rädd för att samarbeta med de andra för att se till att allting blir så bra som möjligt.

Vår Vision

Det är ingen hemlighet att ungdomar har det svårt att söka jobb. Vi vill lösa problemet genom att göra det lättare och snabbare för ungdomar att komma i kontakt med företag och privatpersoner som letar efter arbetskraft. I tur gör vi det även lättare för företag att hitta ung och driven arbetskraft.